Kot dobro vemo, je vzdrževanje pravilnega ravnotežja olja ključnega pomena za optimalno delovanje in zanesljivost vsakega hladilnega sistema, še posebej v kompleksnih CO2 sistemih. Z našo najsodobnejšo serijo ločilcev olja BOS4 postavljamo nove standarde v teh ključnih vidikih.

Predstavljamo serijo BOS4-CDH, inovativno linijo ločilcev olja, prilagojenih za CO2 aplikacije.

Zahvaljujoč skrbno načrtovani ločilni kartuši iz borosilikatnega stekla tipa FK4, zagotavljajo ločilci olja BOS4 najvišje stopnje ločevanja olja v vseh obratovalnih scenarijih. Ob enem obljubljajo podaljšano življenjsko dobo kartuše, tudi v primerih onesnaženja olja.

Od oktobra naprej lahko pridete do modela BOS4-CDH-1AFO, medtem ko bodo modeli BOS4-R-CDH-1AF, BOS4-CDH-1BFO in BOS4-R-CDH-1BF prišli na trg novembra 2023. Ponudba bo vse večja in sicer dodali bodo še druge modele na primer: model BOS4-CDH-1CFO in BOS4-R-CDH-1CF, ki so trenutno v proizvodnji.

Naše ločilne kartuše iz borosilikatnega stekla četrte generacije so prav tako združljive za vgradnjo v ločilce olja BOS3 v hladilnih napravah z najvišjo delovno temperaturo 150°C. Vredno je opozoriti, da lahko to privede do povečanega ločevanja olja, kar zahteva odstranitev odvečnega olja iz sistema.