O podjetju EMPOR

Začetki družinskega podjetja EMPOR d.o.o. segajo v leto 1990. Od leta 2001 se nahajamo na Leskoškovi 9a v Ljubljani, kjer v sodobno oblikovanih in prostornih poslovnih prostorih, trgovini in velikem skladišču, na površini 2.500 m2 danes 20-članski kolektiv uspešno kljubuje konkurenci in zavzema svoje mesto na področju hladilništva.

Podjetje EMPOR

Podjetje EMPOR

Vizija za PRIHODNOST

Posledica pravilnih poslovnih odločitev je rast in razvoj našega podjetja. V letih prizadevnega, kvalitetnega in resnega dela smo si pridobili in ustvarili zaupanje tako doma kot tudi v tujini.

Bogate izkušnje, znanje, strokovna usposobljenost in inovativnost nam pomagajo pri reševanju strokovnih in poslovnih izzivov. Konkurenčnost in uspešnost si zagotavljamo z veliko zalogo blaga, s kratkimi dobavnimi roki in pa seveda s tehničnim svetovanjem, saj se reševanja vsake – še tako »vroče« težave – lotimo kvalitetno in strokovno.

Za zadovoljstvo naših kupcev skrbimo tudi z organizacijo različnih strokovnih seminarjev in tehničnega izobraževanja, in jih tako seznanjamo z vsemi novostmi v prodajnih programih naših dobaviteljev. Prav tako pa naše stranke razvajamo z sezonskimi vročimi popusti in znižanji cen artiklov.

V tujini sodelujemo z vsemi pomembnimi in hkrati vodilnimi podjetji; zastopamo najbolj kakovostne in odmevne blagovne znamke na področju hladilništva.

V letih delovanja smo si pridobili certifikat za sistem vodenja kakovosti ISO 9001 ter certifikat za sistem ravnanja z okoljem ISO 14001, ker se zavedamo, da je skrb za okolje vse bolj pomemben dejavnik sodobnega življenja.

Doseženi uspehi so rezultat več kot 20 let predanega dela. Čeprav je konkurenca močna, si želimo in tudi mislimo, da zmoremo, obdržati visoko mesto v naši dejavnosti, zato se vsak dan znova trudimo in dokazujemo. Zavedamo se, da je za zadovoljstvo naših strank ključnega pomena kakovost, celovitost in transparentnost dela, zato nenehno skrbimo za razvoj in napredek našega podjetja.

Imate kakšno vprašanje ?