V svojem odločnem napredovanju k trajnostnemu razvoju Frascold utrjuje in krepča svojo predanost ter zavezanost s vključitvijo sistema za upravljanje z okoljem v celotno vrednostno verigo.

Združena globalna vizija, zaznamovana z enakomernim in trajnostnim napredkom, spodbuja Frascold, da omeji svoj ekološki odtis s stalnim izboljševanjem izdelkov in proizvodnih procesov. Z uporabo metodološkega in proaktivnega pristopa podjetje vzpostavlja natančne korporativne smernice, operativno načrtovanje in analizo uspešnosti v popolni skladnosti z zahtevami ESG, ob spoštovanju lokalnega okolja.

“Okoljska odgovornost je strateška in neizogibna vrednota za Frascold. Vključitev okoljskega upravljanja v naš sistem vodenja kakovosti pomeni aktivno sledenje odgovornemu in zavestnemu celostnemu razvoju, z dolgoročno perspektivo,” poudarja Giuseppe Galli, generalni direktor Frascolda. Dodaja: “Frascold usmerja svojo pozornost preko celotnega življenjskega cikla svojih rešitev, od koncepta in proizvodnje do kasnejše trženja in distribucije, kar koristi celotni dobavni verigi. S stalnimi naložbami v raziskave in razvoj smo razvili inovativne in visoko zmogljive kompresorje na osnovi naravnih hladilnih sredstev, kar nas postavlja na čelo mednarodnih ciljev glede podnebja in energije. Hkrati Frascold podpira različne projekte, namenjene izboljšanju blaginje svojih ljudi in optimizaciji učinkovitosti celotnega proizvodnega obrata.”

Več informacij: https://www.frascold.it/en/news-events-sustainability/frascold-invests-increasingly-sustainable-future