SWEP optimizira porabo energije, materiala in prostora v sistemih za ogrevanje in hlajenje. Ponosni smo, da prispevamo k udobnemu in trajnostnemu življenju ljudi po vsem svetu ter konkurenčni prednosti za naše stranke.

Podjetništvo za prihodnost
Kar se je pred več kot 30 leti začelo z dvema švedskima podjetnikoma v garaži, je zdaj mednarodna korporacija z 900 zaposlenimi. Ustanovitelji so bili pionirji, ki so izkoristili priložnost s tehnologijo, v katero so verjeli, in kateri so posvetili svojo strast, ustvarjalnost in osebno predanost. Ta duh je še vedno prisoten v današnjem SWEP-u, zaradi česar še naprej premikamo meje mogočega. Vodeni s prepričanjem, da so naši izdelki del trajnostne prihodnosti, izzivamo učinkovitost in izzivamo naše partnerje, naj storijo enako.

Učinkovitost, ki daje konkurenčno prednost
V podjetju SWEP nenehno izzivamo učinkovitost: v izdelkih, ki jih oblikujemo, v načinu dela in v vseh naših interakcijah. Svoje strokovno znanje in inovativnost uporabljamo za ustvarjanje trajnostnih rešitev za ogrevanje in hlajenje, ki našim strankam dajejo tudi konkurenčno prednost. Naši spajkani ploščni toplotni izmenjevalniki zagotavljajo neprimerljivo zmogljivost ob najnižjih stroških življenjskega cikla.