Več kot 35 let predanosti in strasti
SOČASNI PRIHOD IN ZAČETEK ZA OXYTURBO

Oxyturbo je ustanovila družina podjetnikov, ki še danes strastno vodi podjetje. Oxyturbo v več kot 35 letih poslovanja ponovno potrjuje svoje prvotne vrednote, ki so podjetju omogočile stalno rast: tehnično strokovno znanje, procese in kakovost izdelkov, skupaj z zagotavljanjem organizacije, ki je resnično strankam osredotočena. Načela, ki temeljijo na strokovnosti ekipe, ki je vedno verjela, da lahko resno delo in spoštovanje trga naredita razliko in žanjemo nagrade v poslovnem sektorju, ki postaja vsak dan bolj zahteven in konkurenčen.

Inovacije v skladu s korporativnimi načeli in vrednotami
V preteklih letih se je nabor izdelkov Oxyturbo bogatil z vse bolj učinkovitimi, vsestranskimi in zanesljivimi tehnološkimi rešitvami.
Ta razvojni proces je še naprej skladen z njihovimi prvotnimi vrednostmi in je bil strukturiran tako, da v celoti razume potrebe trga. Podjetja, strokovnjaki in blagovne znamke, ki so nas spodbudile k nadaljnjemu razvoju in k vedno bolj inovativnemu delu: to je, da spravimo »Gas v akcijo«, da se predstavimo kot najboljši dobavitelj rešitev za uporabo s plini.

Generalni katalog