Onda S.p.A. se na italijanskem in svetovnem trgu uveljavlja kot vodilni proizvajalec različnih vrst toplotnih izmenjevalcev. Glavni industrijski segmenti so HVAC/R, kjer je Onda zaradi svojega visokega znanja eden vodilnih na trgu in kjer je Onda S.p.A. dobavitelj večjih proizvajalcev originalne opreme. Danes lahko Onda S.p.A. deluje na novih in različnih trgih in industrijskih segmentih, zahvaljujoč svojemu izpopolnjenemu znanju in uporabi svojih več kot 20-letnih izkušenj.

Onda ima štiri proizvodne obrate, dva v Mussolenteju, enega v Lonigu in enega v ZDA (Delaware, OH). V tovarni Lonigo je približno 9.000 kvadratnih metrov namenjenih izdelavi toplotnih izmenjevalnikov in zračnih toplotnih izmenjevalcev. Obrati v Mussolenteju so namenjeni proizvodnji spajkanih plošč, plošč in ogrodnih toplotnih izmenjevalnikov ter izdelavi velikih industrijskih posod ter mehanski obdelavi. Skupno proizvodni obrati obsegajo površino približno 23.000 kvadratnih metrov.

Onda S.p.A. ima sodoben in učinkovit laboratorij, opremljen za izvajanje natančnih toplotnih testov in lahko zahteva pomembno sodelovanje z raziskovalnimi društvi, strokovnjaki in univerzami.

Generalni katalog