Podjetje MIV, rojeno leta 1997 v majhni delavnici v Avigliani, danes proizvaja svoje produkte v sodobni tovarni. MIV Insulating Systems je nedvomno postal eno vodilnih podjetij na področju industrijskih hladilnih vrat. Ob ohranjanju svojega izključno obrtniškega poklica, s pozornostjo do detajlov in kakovosti, MIV zdaj industrijsko proizvaja na tisoče industrijskih vrat za zelo različne svetovne trge.
Izkušnje, pridobljene z leti, so omogočile razvoj ne le proizvodnje gotovih industrijskih vrat, temveč tudi dodatkov in komponent. Ti izdelki, preizkušeni in uporabljeni za lastno proizvodnjo industrijskih vrat, so na voljo za prodajo, kar strankam zagotavlja najvišjo kakovost in enostavnost uporabe.

MIV izvozi približno 80 % svoje proizvodnje. Izrazito različni tuji trgi z različnimi težavami so omogočili MIV, da se zdaj vse bolj specializira na globalnem in zelo konkurenčnem trgu. Zahodna in vzhodna Evropa, Bližnji vzhod, Azija, Afrika in Amerika so trgi, na katerih MIV dnevno deluje in svojim strankam zagotavlja dobavo vrat in dodatkov, ki so zanesljivi in ​​kakovostni, po konkurenčnih cenah in izjemno enostavni za montažo. Tisto, kar je značilno za MIV in ga odlikuje, je hitrost odziva, pravočasna dostava, storitev, ki jo organizirajo specializirani tehniki, in na splošno največja pozornost potrebam strank.

Generalni katalog