Modine je vodilni svetovni proizvajalec komercialnih in industrijskih rešitev za prenos toplote. Kot inovator v industriji hladilnikov in vrhunski proizvajalec se osredotočamo na izpolnjevanje potreb naših strank, hkrati pa ohranjamo svojo zavezanost napredovanju tehnologije za pomoč pri zaščiti našega okolja. Naši izdelki so bili razviti za učinkovito delovanje in zmanjšano porabo energije v skladu z najnovejšimi predpisi o F-plinu. Poleg tega zaradi bolj kompaktne notranje prostornine naši izdelki porabijo manj polnjenja hladilnega sredstva kot v preteklosti. Modine predvideva prihodnost s predstavitvijo najsodobnejših okolju prijaznih rešitev!

Ker stroški energije naraščajo, podnebne spremembe pa so vse pogosteje v novicah, je energetska učinkovitost pomembnejša kot kdaj koli prej. Pri Modine lahko kot možnost ponudimo vsem našim ventilatorjem z elektronsko komutirano (EC) tehnologijo, ki zagotavlja manjšo porabo energije.

Zavezani smo k sodelovanju z našimi strankami, da jim pomagamo povečati svojo konkurenčnost. Naši izdelki in storitve našim strankam omogočajo izboljšanje operativne učinkovitosti, izboljšanje izdelkov in zmanjšanje vezanega kapitala. Ker se osredotočamo na rezultate naših strank in smo neomajno zanesljivi, smo partner, na katerem naše stranke temeljijo svoj prihodnji razvoj.

Generalni katalog