Conex Bänninger ima svoj izvor več kot 100 let nazaj in je vodilni inovator in proizvajalec armatur in ventilov za vodovodne instalacije, ogrevanje, klimatizacijo in hlajenje. Blagovna znamka Conex Bänninger ponuja široko in raznoliko paleto izdelkov in rešitev s številnimi ponudbami, ki so edinstveno zasnovane za specializirane aplikacije.

Podjetje združuje svoje dolgoletno strokovno znanje in dediščino z inovativnostjo, ki razmišlja naprej, in ustvarja izdelke, ki so prilagojeni spreminjajočim se zahtevam industrije, hkrati pa ohranja trdno zanesljivost, ki je osrednjega pomena za blagovno znamko.

Konsistentnost kakovosti, strokovno znanje pri uporabi in prilagodljivost za izpolnjevanje različnih potreb regij, v katerih deluje, so naredili Conex Bänninger vodilno svetovno podjetje, kakršno je danes. Naš cilj je odličnost, ki se s stalnim tehnološkim napredkom, izzivi zunanjih vplivov in nenehno spreminjajočimi se potrebami naših strank nenehno razvija.

Je pa nekaj, za kar smo si prizadevali že od prvih ustanovitev podjetja pred več kot 110 leti in je postalo del naše dediščine. Verjamemo, da v prizadevanju za vedno višjo raven razlikovanja resnično dosežemo odličnost od inovacije do namestitve.

Generalni katalog