Dokazana zmogljivost.
Tecumseh Products Company LLC je znana po tem, da prinaša dodatno razsežnost inovativnosti izdelkov, zaupanja strank in kakovosti izdelkov v industrijo klimatskih in hladilnih naprav. Zaradi našega inovativnega duha in učinkovitosti izdelkov se ljudje vsak dan zanašajo na naše izdelke. Dobesedno se dotikamo življenj milijonov.

Zgodnji začetki.
Prvi “hermetični” kompresor za potrošniške hladilnike smo razvili leta 1937. Ker je ime Tecumseh postalo sinonim za komercialno hlajenje in centralno klimatsko napravo, smo leta 1953 razširili našo linijo izdelkov na kompresorje za avtomobilske klimatske naprave. Naš ugled po inovacijah se je še povečal. leta 1959, ko smo razvili prvi visokohitrostni hermetično zaprt kompresor za komercialne namene.

Osredotočeno podjetje.
Čeprav naš fokus proizvodnje izdelkov ostaja nespremenjen, je Tecumseh precej vlagal v raziskovalne in razvojne inženirske laboratorije v Severni Ameriki, Evropi, Južni Ameriki in Indiji. Prav tako smo sodelovali z raziskovalnimi in razvojnimi ustanovami na univerzah po vsem svetu. Ti objekti niso odgovorni le za inženirske rešitve izdelkov, temveč tudi naši univerzitetni partnerji zagotavljajo raziskave o življenjskih znanostih o tem, kako se naši izdelki povezujejo s človeštvom in okoljem.

Inovacija Tecumseh.
Danes izdelujemo celotno linijo hermetično zaprtih kompresorjev za komercialno hlajenje, stanovanjske in posebne klimatske naprave ter domače hladilnike in zamrzovalnike. Toda naše strokovno znanje se tu ne ustavi; nudimo tudi celotno linijo notranjih in zunanjih kondenzacijskih enot, uparjalnikov, toplotnih črpalk, kompletnih hladilnih sistemov in pooblaščenih rezervnih delov.

Globalni izdelki.
Do naših izdelkov je mogoče hitro dostopati iz proizvodnih obratov na štirih celinah, kadar je to potrebno po vsem svetu. Zagotavljamo lahko koordinacijo med našimi globalnimi objekti in lokacijami vaših tovarn kjer koli, tako da so izbor izdelkov, specifikacije in dostava izdelka zagotovljeni.

Neomajna predanost.
Tecumseh se je že več kot sedem desetletij odzval na izzive trga za hlajenje in klimatizacijo ter vodil pot z izboljšanimi izdelki in storitvami v podporo industriji, ki ji služimo. Predanost nadzoru kakovosti v celotnem podjetju je Tecumsehu že prinesla najvišjo oceno kakovosti večjih proizvajalcev hladilnih in klimatskih naprav. In ljudje, ki jih zaposlujemo, so počaščeni, da se vsak dan dotaknejo toliko življenj v toliko državah.

Generalni katalog