Električne plošče za hladilne naprave
PEGO S.r.l. je v zadnjih 20 letih dosegel vodilni položaj v proizvodnji električnih plošč za hladilne naprave.
PEGO se je uveljavil na domačem trgu, z rešitvami, ki so vedno v prednosti, nato pa se je razširil na evropsko in mednarodno raven, podprt z učinkovito mrežo distributerjev.

PEGO S.r.l. je specializirano za hlajenje in klimatizacijo ter ponuja celotno paleto izdelkov, primernih za vse vrste uporabe.
Tako standardna kot tudi izdelava plošč po meri omogoča izpolnitev vseh specifičnih zahtev naročnika.
Celoten nabor elektronike, ki je realiziran, to je za začimbe, hitro zamrzovanje, zaviralce testa, hladilni aparat, in TeleNET nadzorni sistem omogoča preverjanje vseh vaših enot.
Dolgoletne izkušnje in naše strokovne tehnične pisarne vodijo do hitrega odgovora strankam, od ocene in oblikovanja izdelka do poprodajne pomoči.
Močna točka je stalna pomoč neposredno monterjem za vse težave, ki jih lahko odkrijemo med montažo.
Kontinuirana rast PEGO je privedla do nedavnega vstopa v sektor vlaženja in rojstva oddelka za vlažilce, ki je odgovoril na te zahteve.
Cilj PEGO je zadovoljiti naše stranke, ki rešujejo njihove specifične probleme in vedno oblikujejo izboljšane in tehnološko izboljšane izdelke.
Naše osebje vam je na razpolago za pomoč in kakovost, ki nas zaznamuje že leta.

Zagotavljamo vaše rezultate
Izkušnje izdelave omar vseh vrst na področju hlajenja so naša najboljša referenca in garancija.
Vsi naši izdelki so izdelani iz najkakovostnejših materialov in opreme, proizvodni procesi pa so stalno spremljani v skladu z direktivami EU in relevantnimi trenutno veljavnimi referenčnimi standardi.

Če nobeden od naših standardnih izdelkov ne bo mogel zadovoljiti vaših potreb, vam bo naša tehnična služba na voljo za kakršno koli svetovanje, od načrtovanja panelov in elektronike do načrtovanja nadzornega in nadzornega sistema s pomočjo osebnega računalnika.

Generalni katalog