KDAJ LAHKO REČIMO, DA PROIZVAJAMO TEHNOLOGIJO?
Enostavno; ko zmoremo združiti znanje, izkušnje in iznajdljivost pri ustvarjanju inovativnih instrumentov. Tehnologija proizvodnje pomeni preoblikovanje znanja v konkretne, izvedljive rešitve, ki lahko izboljšajo naše delo in vsakdanje življenje, vendar pomeni tudi organizacijo našega dela po najsodobnejših metodah vitkega razmišljanja: globalna elastičnost, vključenost celotne strukture v vsako proizvodno fazo, da se zmanjšati količino odpadkov in ustvariti vrednost. Za MUT to opredeljuje proizvodno tehnologijo

TEHNOLOGIJA, MATERIALI, ZANESLJIVOST.
Pri ustvarjanju naših izdelkov uporabljamo najbolj inovativne tehnologije oblikovanja in proizvodnje. Tako zagotavljamo, da lahko naši ventili in toplotni izmenjevalniki delujejo z največjo zmogljivostjo v vseh pogojih. kakovost se meri tudi z izbiro najboljših materialov. V MUT izdelujemo naše ventile iz najbolj odpornih in dolgotrajnih kovin. In naši motorizirani izdelki? So visoko zmogljivi in ​​naravno zanesljivi. To je tehnologija: vseobsegajoče rešitve.

V ITALIJI IN NA SVETU.
je italijansko podjetje z mednarodnim pristopom; našo zgodovino sestavljajo delo, naložbe in strateške odločitve, ki jih narekuje natančen načrt širitve. Danes je MUT ime, ki je priznano na mednarodnih trgih in naša zaveza je, da še naprej rastemo, hkrati pa ponujamo najboljšo kakovost, najboljšo tehnologijo in storitev, ustvarjeno glede na potrebe naših strank.

Generalni katalog