Mobius je bil ustanovljen leta 1994 kot proizvajalec izolacijskih elastomernih izdelkov. V preteklih letih smo dosegli a prvo mesto na trgu tako v Italiji kot v Evropi.
Glede na razvoj svetovnega gospodarstva in njegove posledice na trgu smo uvedli novo podjetje strategije, ki ohranjajo naše 25-letne izkušnje kot naša moč. S tem ozadjem predstavlja združitev podjetij z Evocell ustanovitev novega podjetja, ki tehnično promovira inovativne izdelke in sisteme, ki so tudi okolju združljivi v smislu ekološko naravnane industrije.

Širitev proizvodnih prostorov Mobius v Fanu, v Regiji Marches, nam daje možnost, da ponudimo široko paleto izdelkov glede na njihove številne aplikacije, priložnost, da smo vedno pripravljeni zadovoljiti potrebe naših strank in ponuditi najbolj primerno storitev in podporo stranki zahvaljujoč naši tehnični pomoči.

Naše poslanstvo je sprejeti izziv svetovnega trga, spodbujanje kakovosti in trajnosti. Naši izdelki so vedno zanesljivi tudi v ekstremnih razmerah, vendar s spoštovanjem zdravja in varnostne določbe za varovanje okolja. Svoje izdelke razvijamo z namenom prispevati k koncept varčevanja z energijo in zmanjšanje emisij CO2 za izboljšanje individualnega udobja v okolju prijaznem svetu.

Generalni katalog