ITE že več kot 40 let razvija močno distribucijsko mrežo, ki dobavlja široko paleto dobro znanih orodij, instrumentov in komponent za industrijo hlajenja in klimatskih naprav.

Kot zastopnik večjih proizvajalcev HVAC je ITE postal eden najpomembnejših glavnih distributerjev, ki oskrbujejo vse nacionalne in večje veleprodajne organizacije v Vzhodni in Zahodni Evropi, Rusiji in Afriki.

Poleg tega je bilo opravljenega veliko dela za razvoj edinstvene palete storitev. Podjetje si je v panogi ustvarilo močno podobo in ugled ter je prepoznano kot zelo zanesljiv partner svojim strankam v Evropi.

Skrivnost uspeha ITE je v tem, da ohranjajo visoke zaloge izdelkov, ki so na voljo po konkurenčnih cenah, in filozofija podjetja je zagotavljanje hitre dobave, dobre tehnične podpore in poprodajnih storitev.

Organizacija ITE s sedežem v Belgiji, podružnicami v Združenem kraljestvu in Nemčiji zaposluje 55 dobro usposobljenih in usposobljenih delavcev. Skupna zmogljivost skladišča v Belgiji je 30.000 m³ z dodatnimi 1.000 m³ delavnice in popravila.