Hidria je ena vodilnih globalnih korporacij na področju avtomobilskih in industrijskih tehnologij. Na področju mobilnosti prebijamo meje mogočega z inovacijami in revolucionarnimi rešitvami. Razvijamo visoko učinkovite industrijske sisteme, ki pomagajo varovati okolje.
Hidria je med drugim tudi ena izmed vodilnih proizvajalk industrijskih ventilatorjev za uporabo v enotah za klimatizacijo, ogrevanje, hlajenje (HVAC), v hladilnih sistemih in drugih enotah za širšo uporabo.

V svojem asortimanu lahko ponudi kompleten rang učinkovitih elektronsko komutiranih EC ventilatorjev, aksialnih in centrifugalnih, različnih dimenzij, specifikacij, ter tako 1-fazne, kot tudi 3-fazne napetosti. Že dolga leta pa je prisotna na trgu z bogato skupino visoko zmogljivih indukcijskih AC motorjev oz. širokega nabora aksialnih ventilatorjev, ki so uporabljeni v raznovrstnih aplikacijah.

Hidria se lahko pohvali z velikim številom uglednih referenc, kot razvojni dobavitelj ventilatorjev znanim proizvajalcem kot so Bosch, Emerson, Alpha Innotec, LU-VE, Bitzer, Aermec, Tecumseh, Modine, itn.

Generalni katalog