S Frigomcem ste v varnih rokah.
Vodilni proizvajalec ključnih komponent za hladilne in klimatske sisteme, Frigomec ima več kot 50 let izkušenj in pozna najnovejše evropske direktive o novih hladilnih plinih in hitro razvijajočih se varnostnih predpisih.

Zavedajoč se izzivov, s katerimi se soočajo svoje stranke, ki morajo slediti novim pravilom in predpisom, ima Frigomec aktivno vlogo v uradnih delovnih skupinah, da bi pomagal definirati direktive in pridobiti potrebno znanje in izkušnje vnaprej. Frigomec strankam pomaga izbrati najustreznejše oblikovne izbire in opredeliti najprimernejše komponente. To vključuje rešitve po meri, v skladu s predpisi, ki jih definira več mednarodnih organov, za katere smo pridobili zahtevane certifikate.

Zahvaljujoč raziskavam razvoja izdelkov, tehnološkim rešitvam, ki zagotavljajo največjo zanesljivost in strogim, dokumentiranim fazam testiranja, Frigomec ponuja vrhunske komponente, ki združujejo pravo zmogljivost, varnostno skladnost in učinkovitost ob ustreznih stroških. Naša ponudba izdelkov vključuje: sprejemnike tekočine, sesalne akumulatorje, separatorje olja, toplotne izmenjevalce, zbiralnike, dušilce, filtre, ventile in adapterje, rezervne dele in dodatke. Na zahtevo dobavljamo tudi posebne izdelke in celotno paleto komponent CO2.

Frigomec: niso le izdelki, zasnovani za prihodnost hlajenja, temveč usposobljena ekipa inženirjev, ki vas spremlja in podpira pri projektih, izvedenih v sooblikovanju.

Generalni katalog