Načela, ki so vedno vodila FMI – Fan Motors Italia Srl, so specializacija in stalna vlaganja v raziskave in najsodobnejše tehnologije. Zahvaljujoč tem je postal vodilni v proizvodnji elektromotorjev za različne industrijske namene, vključno s hlajenjem in klimatizacijo.

Na sedežu Caronno Pertusella v bližini Milana si tehniki nenehno izboljšujejo svoje znanje in izkušnje z visokim tehničnim in znanstvenim profilom, priznanim tudi na mednarodni ravni.
Od leta 1995 so sposobnost identifikacije najprimernejših rešitev za vsakega posameznega kupca, prilagodljivost in velika usposobljenost prednosti FMI. V preteklih letih je uspel razviti močna partnerstva po vsem svetu, ki so ji omogočila nadaljnjo rast in postala del proizvodnje – izključno osredotočene na motorje z zaščitenimi drogovi in ​​sorodne dodatke – elektromotorjev, razvitih za hlajenje, klimatizacijo, hrano, Čista energija, nafta in plin, elektronika in IT.

Zgodovina FMI – Fan Motors Italia Srl je pot rekordnih ter tehnoloških in komercialnih uspehov, ki so ji omogočili razvoj partnerstev po vsem svetu.
Ponudba izdelkov, ki je bila sprva osredotočena na motorje z zaščitenimi drogovi in ​​pripadajočo dodatno opremo, se je sčasoma obogatila, kot je podrobno opisano na teh straneh.

Generalni katalog