Zgodbo o ozadju Ebrille so izklesali strastni moški. Vztrajnost in daljnovidnost tega družinskega podjetja je bila nagrajena s pomembnim mednarodnim uspehom.

Izvorno podjetje – ustanovljeno v začetku 900-ih in vključeno v vgradnjo termohidravličnih sistemov – je dodatno podpirala livarna, ki se ukvarja s proizvodnjo cevi, pločevine in svinčenih pasti.

Leta 1977 sta se Ebrille Attilio in njegov sin Giovanni odločila za proizvodnjo predizoliranih bakrenih cevi.
Vstop v družbo Ettore Ebrille v poznih 90-ih je pomenil ustanovitev podjetja Complast Srl, specializiranega za proizvodnjo izdelkov iz penastega polietilena, kot so: ovoji, plošče in embalažni profili.

Monfertek Srl je bil ustanovljen leta 2003 za proizvodnjo premreženih polietilenskih plošč za uporabo na naslednjih področjih: klimatizacija, gradbeništvo, avtomobilska industrija, rekreacijske in specialne pene, ki dopolnjuje paleto polietilenskih izolatorjev.

Nenehne raziskave in inovacije skupine v teh letih ter nenehna skrb s ciljem zadovoljstva strank uvrščajo Ebrille v vodilno skupino na trgu s posebnimi kompetencami.

Odobritev ISO 9001:2015, ki velja za naše obrate, in certifikati različnih izdelkov v različnih evropskih državah zagotavljajo kakovost in popolno zanesljivost priznanih artiklov.

Ebrille pristop k izpolnjevanju standardov in tesnemu sodelovanju s strankami je vzrok za naš uspeh že od leta 1932.

Generalni katalog