Navodila za uporabo kataloga/cenika EMPOR

Iskanje izdelkov

Izdelke iščete po katalogu tako, da v ustrezno iskalno polje vpišete ključno besedo ali del besede in pritisnete tipko Enter (Return). Iskanje je omogočeno po šifrah, nazivih, dobaviteljih, kategorijah ... Ni potrebno, da vpisujete celotno ime ali šifro. Dovolj je že nekaj črk ali številk oz. del iskalnega niza.
Iskalno polje

Pred ponovnim iskanjem priporočamo, da uporabite gumb Clear, ki pobriše vse rezultate prejšnjega iskanja in pripravi bazo podatkov za novo iskanje.

Razvrščanje izdelkov

Prikazane izdelke lahko razvrstite po njihovih lastnostih. S klikom na posamezno polje v glavi tabele se bodo izdelki razvrstili najprej naraščajoče Naraščajoče, s ponovnim klikom pa padajoče Padajoče.

Dodatno združevanje (filtriranje) izdelkov v skupine

V določenih stolpcih lahko prikazane izdelke dodatno filtrirate po prednastavljenih skupinah. S klikom na ikono Filter se vam bo odprl padajoči meni, v katerem so zložene podskupine izdelkov po dobaviteljih, kategorijah ...

Filtrirano skupino izdelkov označuje oranžno pobarvana ikona Filter. Če se želite vrniti nazaj na prikaz vseh najdenih izdelkov, ponovno kliknite na to ikono in izberite možnost (All).

Stanje zalog

Stanje zaloge za posamezen izdelek je označeno z naslednjimi ikonami:

Ni zaloge izdelka ni na zalogi

Minimalna zaloga na zalogi je minimalno število izdelkov

Zaloga na zalogi je večje število izdelkov

Slike izdelkov

Nekatere izdelke si lahko ogledate na sliki. Ikona levo od naziva vam pove, ali ima izdelek pripadajočo sliko ali ne.

Slika izdelek ima sliko

Ni slike izdelek nima slike